HI, LEUK JE TE ONTMOETEN!

Samen op reis naar jouw persoonlijke groei en succes

Of het nu gaat om het laten uitkomen van je diepgekoesterde dromen, of het smeden van nieuwe zakelijke plannen. Ik ben graag jouw metgezel op reis naar persoonlijke en professionele groei!

Waarom ik?

Jaar Ervaring
1

Met heel wat jaren aan werkervaring en opleidingen weet ik tegenwoordig als geen ander wat er nodig is om successen te behalen op het gebied van werk én privé. Daardoor kan ik mij goed inleven in veel diverse dilemma’s.

Ik heb een intrinsieke interesse in levensverhalen, en ontdek graag jouw diepste drijfveren. Tegelijkertijd ben ik heel resultaatgericht; mijn focus ligt op het bieden van praktische en haalbare stappen. Samen bepalen we de richting, terwijl ik een inspirerende en motiverende omgeving creëer die gericht is op duurzame groei en positieve verandering.

Afhankelijk van jouw dilemma maak ik een maatwerkprogramma, met een combinatie van technieken. Daarbij zorg ik altijd voor verbinding tussen hoofd, buik en hart.

Het is mijn missie om met al mijn kennis, ervaring en intensieve begeleiding zo veel mogelijk mensen te inspireren om hun eigen krachten te zien en te gebruiken.

Camilla Gerding

Mindset & Meditatiecoach

Mijn jeugd was geen ‘walk in the park’ en ook in mijn carrière heb ik niets cadeau gekregen. Maar een oncomfortabel levenspad kan ook voordelen hebben, immers: what doesn’t kill you makes you stronger. 

Al heel jong stond ik op eigen benen, moest losbreken van mijn familiesysteem, en probeerde te doorgronden wat materieel en immaterieel succes is. Ik volgde meerdere studies; Toeristisch management, Social Work, Marketing/Nima B. Daarna verder met NLP, een coachopleiding, en creative leadership. En ik bestudeerde in mijn vrije tijd o.a. boeddhisme, yoga, startte met transcendente meditatie, ademwerk en ijsbaden. 

Het is wel duidelijk dat mijn eindeloze zoektocht naar wijsheden, nieuwe mentoren, en het vermogen tot herprogrammeren de belangrijkste factoren waren, die mij hebben gebracht waar ik nu ben. 

En dit leidde tot een natuurlijk proces en mijn huidige missie om ook anderen te adviseren bij hun worstelingen in het leven, en het begeleiden van individuen en groepen bij zowel persoonlijke als professionele groei.

Visited 396 times, 1 visit(s) today