Mediteren kan je leren

"Stilte is niet leeg, het zit vol met antwoorden"

Mediteer met mij!

Luister naar mijn meditatie podcast via jouw favoriete podcast app

Meditatie Coaching: Ontdek samen met mij de kunst van meditatie!

Stress, slapeloosheid, prikkels, angsten, medicatie… Gooi alles overboord met het meest natuurlijke middel: Meditatie.

Mediteren is de basis van creatie en manifestatie. Dus een onmisbaar ingrediënt bij Mindset coaching.

“Kan ik niet, lukt me niet, geen tijd voor, al geprobeerd, werkte niet…”

Onthoud dat meditatie een persoonlijke reis is en dat er geen “perfecte” manier is om te mediteren. Laat me jou leiden, om te ontdekken wat voor jou werkt. Echt, iedereen kan het, en de voordelen zijn maximaal!

Begin vandaag nog jouw reis naar innerlijke groei, rust en welzijn!

Herken je dit? Je staat op,  in sneltreintempo werk je een dag vol ‘moetjes’ af, en s avonds val je halfdood in je bed, om de volgende ochtend weer hetzelfde te doen. Heb jij tijd om stil te staan bij wat je doet, hoe je het doet, en hoe de toekomst eruit moet zien?

Het zijn simpele vragen – waar een simpele aanpak voor bestaat.

Ik begeleid je graag persoonlijk op een reis van innerlijke rust en focus. Leer de voordelen van meditatie in je dagelijks leven kennen, en ervaar hoe het snel je mindset transformeert, en daarmee een nieuwe innerlijke en uiterlijke wereld om je heen creëert.

Wat is Meditatie?

Meditatie is een heel natuurlijk middel dat zich richt op het kalmeren van de geest en het bereiken van innerlijke rust, want je verlaagt letterlijk de actieve hersengolven alleen al door het sluiten van je ogen.

Maar meditatie doet veel meer! Door regelmatig te mediteren, kun je je concentratie en focus verbeteren en meer in contact komen met jezelf. Meditatie kan daarom ook helpen bij het verminderen van stress en angstgevoelens. Het is dus een kort reisje naar een andere wereld, in jouzelf; een plek waar alles mogelijk is.

Het is een relatief eenvoudig maar effectief middel om in een andere ‘state of mind’ te komen. Om even anders naar jezelf, of de wereld om je heen te kijken.

Met (begeleide) meditatie activeer je jouw hersenen: wanneer je je iets levendig voorstelt, activeer je dezelfde hersengebieden als wanneer je dat daadwerkelijk zou ervaren. En door bijvoorbeeld positieve beelden te visualiseren, kun je dus de hersengebieden activeren die verband houden met plezier, motivatie en beloning.

Ook verminder je actief jouw angst of twijfel: door regelmatig positieve visualisaties te oefenen, kun je jezelf conditioneren om meer zelfvertrouwen te hebben, en angsten te verminderen. Zo kun je je voorstellen dat je heel succesvol bent, wat simpelweg jouw geloof in je eigen capaciteiten kan versterken.

En natuurlijk is visualisatie niet alleen maar magisch; je moet het zeker ondersteunen met concrete acties en inspanningen om je doelen te bereiken. Maar, door visualisatie te combineren met praktische stappen, kun je een krachtig instrument creëren om je ambities te manifesteren. Het gaat je echt helpen om meer voor elkaar te krijgen dan je voor mogelijk hield! 

Daarom is mediteren een van de vele technieken tijdens onze coachingssessies.

Visited 917 times, 1 visit(s) today

Download mijn meditatie e-book