Hoe werkt het?

"Als je niet van het verhaal houdt dat je leeft, schrijf er dan een dat je wel graag wilt beleven. De pen is in jouw handen."
- Jim Rohn

Bij communicatie draait alles om storytelling en framing van verhalen. Dit is wat een nieuwe waarheid creëert, en ons – als ontvangers – in beweging zet. 

Zo werkt het in ons brein. Met een goed verhaal, of een goede motivatie, kom je in beweging. 

Echter, als er een onduidelijke, incorrecte, negatieve, incomplete versie van jouw verhaal is…dan slaagt de beweging niet.

Wanneer jij in gedachten een nieuw verhaal over jouw toekomst kan creëren, kunnen oude gedachten en overtuigingen veranderen, en kan er een nieuwe werkelijkheid worden gecreëerd. Daarmee kan iedereen het onmogelijke mogelijk maken, en zijn ultieme doelen – en daarmee zijn droomleven bereiken. Iedereen kan echt de beste versie van zichzelf worden – jij ook!

Zelf kom ik uit het communicatievak en ben al jaren een toegewijde coach die mensen prikkelt en aanmoedigt om hun maximale potentieel te vinden. En dat doe ik door voor jou een maatwerkcombinatie te maken van gesprekken en (NLP-)technieken, met soms de inzet van theoretische modellen, zoals het Genogram, en meditaties of ademwerk. 

Dus… zit je vast, en weet je even niet hoe je verder komt? Met een coach aan jouw zijde kun je jouw brein gewoon een nieuw kunstje leren, en daarmee een nieuwe mindset en een nieuwe werkelijkheid vormen. 

Daarom is mijn credo: verander jouw verhaal, verander jouw leven!

 

Persoonlijke aanpak

We starten met een telefonische of online intake. Ik ben benieuwd waar jij mee worstelt. En of je al stappen hebt genomen om dichter bij jouw doelstelling te komen. 

Je krijgt na aanmelding een startformulier met een aantal vragen. En op basis daarvan maak ik een maatwerk stappenplan met verschillende methodieken om jouw doelstelling te behalen. Als je besluit tot samenwerking dan verneem ik allereerst graag of je voor 3, 6 of 12 maanden wilt gaan. Bij 12 maanden krijg je 1 sessie gratis. Indien je intensievere coaching wenst (meer dan 1 x per maand) of een groepstraining, dan passen we het tarief daar op aan.

Soms moeten we diep en de boel doorbreken. Dit kan dit gepaard gaan met heftige emoties, schaamte of juist een gevoel van bevrijding. Alles wat we doen en bespreken is vertrouwelijk, in een veilige omgeving.

De juiste coaching

Plan een afspraak
Gratis intake
De intake is online of telefonisch en volledig kostenloos. Ik ben benieuwd waar je mee worstelt.
Plan een afspraak
Werk in sprints
Sprints
Ik werk in sprints van minimaal 3 sessies. En we plannen deze binnen 3 maanden. Elke sprint is bij voorkeur persoonlijk in Den Haag, maar online kan ook.
Werk in sprints
Inzet
Huiswerk & Naslag
De coaching is gebaseerd op vertrouwen, onderzoek en actie. Je krijgt kleine opdrachten/oefeningen mee. Direct resultaat!
Inzet
Transformatie Compleet
Resultaat
Vol persoonlijke inzichten, met een nieuw verhaal en een nieuwe mindset, kan je beginnen aan het nieuwe hoofdstuk in jouw leven.
Transformatie Compleet
Voor jouw vraagstuk
Persoonlijke groei

relaties, gezin, liefde, familie

Professionele groei

carrièredoelen, communicatie-vaardigheden, conflicthandling, en meer…

Ondernemersgroei

focus, leiderschap, samenwerking, communicatie, en meer…

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

Coaching richt zich op het behalen van specifieke doelen en het ontwikkelen van vaardigheden, terwijl therapie dieper ingaat op emotionele en psychologische problemen. Coaching is toekomstgericht en resultaatgericht, terwijl therapie vaak gericht is op het begrijpen en verwerken van het verleden.

Nee, coaching is niet exclusief voor professionals of leidinggevenden. Het is geschikt voor iedereen die streeft naar persoonlijke ontwikkeling, het overwinnen van uitdagingen of het behalen van specifieke doelen. Ik bied diverse coachingsopties, waaronder life coaching, loopbaancoaching en relatiecoaching en ondernemerscoaching.

Als je vastloopt, ontevreden bent over bepaalde aspecten van je leven, doelen wilt bereiken of gewoonweg wilt groeien, kan coaching waardevol zijn. Als je behoefte hebt aan ondersteuning, een fris perspectief of een gestructureerd plan om veranderingen aan te brengen, is coaching wellicht de juiste keuze voor jou.

Geen zorgen. Coaching is ook geschikt voor mensen die zich in een fase van stagnatie bevinden. Een coach kan je helpen om helderheid te krijgen over je waarden, interesses en doelen, en samen kunnen we stappen identificeren om meer voldoening en richting in je leven te brengen.

Visited 344 times, 1 visit(s) today