Eye-opener: werkfrustratie heeft een familierelatie

Op dit moment begeleid ik toevallig twee personen met vergelijkbare uitdagingen: “Help me vooruit in mijn werk, breng balans terug, leer me genieten…”

Aha, het ‘hard voor weinig, nooit chagrijnig’-principe 🙂 

👉 Wist je dat jouw werkplek vaak verrassend veel lijkt op jouw rol binnen je familiesysteem?

Dat heeft te maken met je oerbrein; in welke omgeving leerde jij – comfortabel – overleven? Loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei gaan daarom hand in hand met het doorbreken van patronen en blokkades binnen ons familiesysteem. Want meestal ligt er dus een diepere oorzaak achter onze positie in zowel werk als familie.

👉 Herken jij ook dat jouw rol op het werk overeenkomt met je positie binnen de familie?

Het kan gaan om gezien en gehoord willen worden, buitensporig moeten presteren of juist de verbindende rol op je nemen. Onder absurde omstandigheden altijd optimistisch blijven en minimale beloning accepteren. Misschien herhaal je voor jezelf de mantra van je nobele karakter en doorzettingsvermogen, maar ondertussen brand je op en kom je geen steek verder?

Als je op deze manier vastloopt in je werk, kan het waardevol zijn om een coach in te schakelen. Ik gebruik verschillende technieken om de oorsprong van jouw (familie)patronen te onderzoeken en leer je hoe je deze kunt doorbreken!

Daarnaast help ik je met het stellen van doelen, het verbeteren van leiderschapsvaardigheden en het omgaan met werkgerelateerde uitdagingen… zodat je je ambities kunt bereiken met meer voldoening en een grotere glimlach!

Een gratis intake kost niets, maar kan veel opleveren 🚀

👉Check: www.cameleoncoaching.nl of stuur me een DM voor een afspraak!

#loopbaanontwikkeling #familiedynamiek #coaching #persoonlijkegroei #carrièredoelen #leiderschap #worklifebalance

Visited 20 times, 1 visit(s) today